Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo

Garantie en retourbeleid

Hartelijk dank voor het gebruiken van ICX Dental producten. ICX Dental ontvangt

graag feedback over haar producten. Om de prestaties van onze producten voortdurend te kunnen verbeteren en aan alle wettelijke eisen te voldoen verzoeken wij je vriendelijk om ons klantenserviceteam te bellen voor vragen, opmerkingen en suggesties op +31 (0)85 024 01 14.


Goede service vinden we heel belangrijk, daarom probeert ICX Dental op je verzoek producten terug te nemen of om te ruilen.

Een retourzending opsturen

Stap 1

Wij verzoeken je een (garantie) retourzending van te voren telefonisch +31 (0)85 0240114 of per mail [email protected] aan te melden.

Stap 2

Download hier het retourformulier (PDF) en vul het in.

Stap 3

Voeg het ingevulde retourformulier bij je verzending. En stuur het op naar:

ICX Dental B.V.

Kortelaan 8-A

3721 AV Bilthoven (Nederland)

In de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden tref je uitgebreide bepalingen voor de retourzendingen en over de garantie.

Retourzending of ruilen van producten:

Producten kunnen binnen 60 dagen na de leverdatum retour worden gezonden in de onbeschadigde en originele ongeopende verpakking. Producten moeten in aanmerking komen voor doorverkoop. Producten waarvan de “expiry date” korter is dan 24 maanden worden niet teruggenomen.

Als er meer dan 60 dagen zijn verstreken moet een omwisselorder van gelijke of hogere waarde worden geplaatst. Alle producten van dierlijke en humane oorsprong worden niet teruggenomen, omdat ICX Dental de gecontroleerde opslag dan niet kan garanderen. ICX Dental aanvaardt geen retourzending van boren of chirurgische instrumenten die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald en slijtage of roestvorming vertonen ten gevolge van hanteringsvariabelen die buiten onze macht liggen.

Retourzending of ruilen van producten:

Een product wordt (gratis) vervangen als er sprake is van een aantoonbare fabricage- of etiketteringsfout.

Fouten bij de productverzending:

Indien er onjuiste producten zijn ontvangen die niet besteld zijn dus door een fout in de orderadministratie van ICX Dental, hoeven er geen retourverzendkosten te worden betaald (of ze worden bij u opgehaald) en worden de juiste producten zonder verzendkosten alsnog verstuurd.

Garantie op implantaten:

Implantaten waarbij geen osseointegratie optreedt vallen onder ons garantiebeleid. ICX Dental verstrekt een vervangend product voor falende implantaten die aanvankelijk stabiliteit verkrijgen maar vervolgens tot maximaal vijf (5) jaar na de plaatsing moeten worden verwijderd. Voor dergelijke falende implantaten wordt ter vervanging een ‘soortgelijk’ implantaat verstrekt, waarbij wij uiteraard uitzonderingen maken voor wat betreft de diameter en/of lengte van het implantaat.

U kunt een garantieclaim indienen door het retourformulier volledig in te vullen en met het gereinigd en gesteriliseerd product retour te sturen.

Heb je vragen over garantie of retourneren?

Neem gerust contact met Eric op.

Eric ten Caat