Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
ICX Implants opnieuw bekroond met Clean Implant keurmerk

ICX Premium mag al sinds 2019 het "Trusted Quality" keurmerk van de Clean Implant Foundation dragen. We kunnen nu met gepaste trots aankondigen dat - na grondig onderzoek in officieel erkende testlaboratoria - het keurmerk opnieuw is bevestigd voor 2024 - 2026.

Wat is de Clean Implant Foundation?

Clean Implant is een Duits bedrijf dat periodiek objectieve analyses van de productiekwaliteit van tandheelkundige implantaten uitvoert. Zij maken gebruik van geaccrediteerde laboratoria volgens DIN EN ISO/IEC 17025, op basis van een duidelijk gedefinieerd protocol. Het project is in 2016 geïnitieerd door dr. Dirk Duddeck, tandarts en bioloog, die al meer dan 15 jaar in dit onderzoeksgebied werkt.

Wat houdt het "Trusted Quality" keurmerk van Clean Implant in?

Clean Implant heeft een beschermd kwaliteitskeurmerk gecreëerd dat wereldwijd wordt erkend door clinici in de zoektocht naar een beter bewustzijn van schone medische hulpmiddelen. Het Clean Implant "Trusted Quality Mark" is een wereldwijd erkend label dat een hoog kwaliteitsniveau in de reinheid van tandheelkundige implantaten belooft.

Gegarandeerd premium kwaliteit voor hele gewone prijzen

Bij ons weet je zeker dat je altijd premium kwaliteit krijgt, maar voor hele gewone prijzen. Want daar staan we voor. Altijd € 79 per implantaat: anderen noemen het goedkoop, wij vinden het gewoon betaalbaar. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

ANDER NIEUWS


ICX Implants opnieuw bekroond met Clean Implant keurmerk