Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
ICX op IDS 2015 in Keulen

Premium tandimplantaat voor 59,- euro verovert de wereld en viert dit op de IDS 2015.

ICX Implants B.V. is distributeur van het ICX-templant implantaatsysteem van de Duitse implantaat ontwikkelaar en producent Medentis Medical GmbH en van de hoogwaardige Sinoss bot- en weefsel regeneratiematerialen van Novadento.

De klinisch bewezen goede kwaliteit, de zeer hoge bacteriële kegeldichtheid, de eenvoud van het systeem en natuurlijk de prijs van 59,- euro per implantaat maken ICX-templant een betrouwbare én betaalbare keus. Daarbij kunt u rekenen op de persoonlijke service en snelle levertijden van ICX Implants. Alle implantaten en onderdelen voldoen aan de strengste internationale eisen en klinische onderzoeken en zijn EN ISO 13485, EN ISO 9001 en CE gecertificeerd (zie "over icx/certificaten").

Het ICX implantaatsysteem is in 1999 ontwikkeld en in 2004 op de markt gebracht na een uitgebreide en lange testfase die vooraf gaat aan de introductie van een nieuw medisch product in Duitsland. Sinds 2004 heeft Medentis stabiele prijzen en in 11 jaar tijd is ICX het vierde best verkochte implantaatsysteem in Duitsland (bron IDS 2013) en hard op weg naar de tweede plaats. Te mooi om waar te zijn? Ruim 9000 tandartsen gingen u voor!

ANDER NIEUWS


ICX Implants opnieuw bekroond met Clean Implant keurmerk
Even voorstellen: de nieuwe