Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
Implantaatstabiliteit meten met Resonantie Frequentie Analyse (RFA)

https://www.penguinrfa.nl

penguin rfa

OPTIMALE PATIËNT VERZORGING – NU IN DE PALM VAN JE HAND

PenguinRFA meet de stabiliteit en Osseoïntegratie en helpt het keuzemoment van de belastbaarheid van het geplaatste implantaat te verbeteren. Dit is extra belangrijk wanneer er protocollen met een korte behandeltijd gebruikt worden en bij de behandeling van risicopatiënten.

OBJECTIEF EN NON-INVASIVE OPERATIE

PenguinRFA meet de resonantie van de herbruikbare MulTipeg™ met een contactloze techniek. De frequentie wordt weergegeven als een ISQ-waarde (Implantaat Stabiliteit Quotiënt) van 1-99. De ISQ waarde hangt sterk samen met de micromobiliteit van de implantaten.

Plaats eenvoudig de MulTiplug™ op het implantaat en binnen 1 seconde kun je de ISQ-waarde aflezen op de display. Waarden boven 70 betekent hoge stabiliteit. Dit is vooral belangrijke informatie bij éénfasig implanteren en bij directe belasting. Door een meting te doen na het plaatsen van het implantaat en nogmaals voor het belasten, kan de mate van Osseoïntegratie worden bepaald.

De PenguinRFA is een klein en handzaam apparaat dat eenvoudig kan worden toegepast als onderdeel van het implantaat protocol. De zekerheid dat de geplaatste implantaten voldoende zijn osseogeïntegreerd voordat deze belast worden heeft veel voordelen voor zowel de implantoloog als de patiënt. Een ander groot voordeel is dat de benodigde MuliTipeg™ hergebruikt kan worden. De MulTipeg™ is gemaakt van titanium en kan minstens 20 keer gesteriliseerd worden in de autoclaaf.

Er zijn MulTipegs™ beschikbaar voor alle grote implantaatsystemen. Vind de juiste MulTipeg™

Er zijn meer dan 700 artikelen gepubliceerd over de Resonantie Frequentie Analyse (RFA) techniek sinds 1996.

PenguinRFA is een optimaal systeem gemaakt voor clinici door clinici. Dit is goed te merken in het gebruik ervan.

Als het instrument samen met een steriele hoes wordt gebruikt, kan het in een steriele omgeving worden toegepast. Zowel de MulTipeg™ als de MulTipeg Driver zijn autoclaveerbaar.

Volledig opgeladen batterijen in de PenguinRFA bieden meer dan één uur continue metingen. Omdat het instrument normaal slechts voor een korte tijd wordt gebruikt, kunnen vele sessies worden uitgevoerd.

WAT HEEFT U NODIG:

  • PenguinRFA instrument;
  • oplader;
  • MulTipeg™ (apart bestellen voor het juiste implantaatsysteem);
  • MulTipeg driver;
  • gebruiksaanwijzing;
  • steriele covers (optioneel).

De onderdelen worden in één startpakket geleverd (exclusief MulTipeg™ en steriele covers).

PRIJSLIJST EX 21%BTW:

PenguinRFA  startset:                     1790,-
MulTipeg™ alle soorten:                 29,-
Extra driver:                                      19,-
Steriele covers per 20 stuks          39,50

In combinatie met de ICX startaanbieding (84 implantaten en een chirurgische set en boorstopset voor 4956,- ex 9% BTW, (84 x 59,- = 4956,-)  kunnen wij 20% korting aanbieden op de PenguinRFA (1790,- minus 20%= 1432,- ex 21% BTW).