Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
MEDENTIS MEDICAL GmbH viert tiende verjaardag en investeert in uniek controlesysteem

Medentis Medical GmbH investeert in een unieke “Viervoudige testmachine voor duurbelasting” en lanceert uniek controlesysteem voor implantologen en patiënten. Alle productiecharges van de implantaten worden vanaf augustus 2015 getest en openbaar gemaakt. Via de website www.medentis.de kunnen de testresultaten worden bekeken door het LOT-nummer van het implantaat in te toetsen.

Al in 2010 is het “Medentis Medical Evidence Center” in het leven geroepen. Een deskundig team van biologen, ingenieurs en technici werken nauw samen met internationale en gerenommeerde onderzoeksinstituten, universiteiten en laboratoria om de kwaliteit te bewaken en nieuwe innovaties te onderzoeken en door te voeren.

Met het recente vrijwillige initiatief geeft Medentis de nieuwe standaard aan voor transparantie in de het kwaliteitsmanagement en is hiermee een veiligheidsstap verder dan de richtlijnen aangeven. Vanaf de lancering in 2004 heeft kwaliteit de hoogste prioriteit gehad en is het gelukt een implantaat op de markt te brengen voor de revolutionaire prijs van 59,- euro en een standaard abutment voor 39,- euro. In de afgelopen 10 jaar konden gebruikers rekenen op stabiele en constante prijzen. In deze toegevoegde procedure naar nog meer veiligheid en de daarmee verbonden logistische en financiële belasting investeert Medentis graag.

ANDER NIEUWS


Even voorstellen: de nieuwe office manager van ICX
Nieuw: ICX-Aesthetic Line rechte en gehoekte 15° en 25° abutments voor 0mm gingivahoogte speciaal voor ICX-Tissue Level en Bone Level implantaten
NIEUW: Trusted Quality Mark certificaat 2019-2021 voor ICX-Premium implantaten
NIEUW: ICX-Tissue Level implantaten:
NIEUW: Studie resultaten 140 ICX Active Master 2019
Implantaatstabiliteit meten met Resonantie Frequentie Analyse (RFA)