Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
NIEUW: ICX-ACTIVE MASTER… Het nieuwe faire ICX-premium implantaat.

Leverbaar vanaf november 2017!

ICX-ACTIVE MASTER is speciaal bedoeld voor de directe verzorging na een extractie en geeft een hoge stabiliteit zelfs in het geval van verminderde botcondities.

Materiaal: Tital Grad 4KV
Doorsnede: Ø3,75/ Ø 4,25 / Ø 4,8
Lengtes: 8mm, 10mm, 12,5mm, 15mm
Prijs: 59,- euro per zes stuks verpakt.
Leverbaar: november 2017

ICX-ACTIVE MASTER biedt tandheelkundige professionals een zeer hoge flexibiliteit met betrekking tot insertie en prothetische mogelijkheden bij directe implantatie.Het ICX-ACTIVE MASTER implantaat wordt direct na tandextractie in de kaak gezet en kan direct belast worden met een tijdelijke kroon. Directe plaatsing en directe belasting zijn uiteraard alleen onder bepaalde operatieomstandigheden mogelijk. Functies zoals de hoge primaire stabiliteit, zelfs in het geval van verminderd bot, maximaal behoud van zacht weefsel en de verstelbare implantaat oriëntatie, overtuigen de gebruikers.
Dit betekent dat de ICX ACTIVE MASTER verschilt van conventionele zelftappende implantaten door het expanderen van de schroefdraaddiameter. Elke omwenteling stimuleert tot een geleidelijke botdichtheid samen met de apicale boormessen.
Deze methode maakt het mogelijk, indien nodig, tijdens het inbrengen kleine aanpassingen te doen aan de implantaat uitlijning en de uiteindelijke plaatsing van de restauratie zonder de primaire stabiliteit in gevaar te brengen.

De voordelen op een rij:
Botverdichtende werking,
Actieve implantaat uitlijning voor optimale laatste positionering,
Optioneel achterwaarts snijden,
Hoge primaire stabiliteit zelfs bij ongunstige botomstandigheden,
Geïntegreerde platformswitch,
Prothetische verbinding met dubbele functie.

Bekijk hier de ICX ACTIVE MASTER BROCHURE NL

ANDER NIEUWS


Even voorstellen: de nieuwe office manager van ICX
Nieuw: ICX-Aesthetic Line rechte en gehoekte 15° en 25° abutments voor 0mm gingivahoogte speciaal voor ICX-Tissue Level en Bone Level implantaten