Inloggen

Inloggen


ICX Implants logo
Zoek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ICX Implants logo
NIEUW: Trusted Quality Mark certificaat 2019-2021 voor ICX-Premium implantaten

CleanImplant heeft ons ICX premium implantaatsysteem grondig getest en vond het uitstekend!

Onafhankelijke tests door officieel erkende testlaboratoria vormen de basis voor deze zinvolle studie.

Het CleanImplant Project promoot internationaal de hoogste kwaliteit van tandheelkundige implantaten. Als organisatie zonder winstoogmerk, start de CleanImplant Foundation CIF GmbH regelmatig een objectieve analyse van de productiekwaliteit van tandheelkundige implantaten door onafhankelijke instituten te gebruiken op basis van een gedefinieerd protocol.

CleanImplant heeft een beschermd kwaliteitskeurmerk gecreëerd, wereldwijd erkend door clinici in een zoektocht naar een beter bewustzijn van schone medische hulpmiddelen en betere klinische resultaten.

clean implant

Een wereldwijd label, het CleanImplant “Trusted Quality Mark”, is de naam van een hoog kwaliteitsniveau in de reinheid van tandheelkundige implantaten. Het zal het bewustzijn van aanzienlijke kwaliteitsverschillen vergroten en, nog belangrijker, oriëntatie bieden voor schone implantaten die niet alleen artsen, maar ook patiënten kunnen vertrouwen.

CleanImplant analyseert tandheelkundige implantaten op een regelmatige en neutrale basis in een cleanroom-omgeving volgens ISO klasse 5 (DIN EN ISO 14644-1) – extern gecontroleerd volgens internationale normen zoals DIN EN ISO 9001: 2015 en DIN EN ISO / IEC 17025. Om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze rapporten verder te waarborgen, worden alle resultaten voorafgaand aan publicatie beoordeeld door een gerenommeerde wetenschappelijke adviesraad.

Laat uw patiënten zien dat u op ons ICX premium-systeem kunt vertrouwen.

CleanImplant geeft u de zekerheid die u en uw patiënten nodig hebben.

www.cleanimplant.com

clean implant

 

 

ANDER NIEUWS


Even voorstellen: de nieuwe office manager van ICX
Nieuw: ICX-Aesthetic Line rechte en gehoekte 15° en 25° abutments voor 0mm gingivahoogte speciaal voor ICX-Tissue Level en Bone Level implantaten
NIEUW: Trusted Quality Mark certificaat 2019-2021 voor ICX-Premium implantaten
NIEUW: ICX-Tissue Level implantaten:
NIEUW: Studie resultaten 140 ICX Active Master 2019
Implantaatstabiliteit meten met Resonantie Frequentie Analyse (RFA)